Slavica Miličić – Predsjednica udruge „Prospero“  borac za toleranciju različitosti i zaštitu ljudskih prava. Podržava i potiče volonterski angažman zaposlenika te motivira i pospješuju razvoj i ostvarenje punog potencijala pojedinca. Radi na integraciju svih procesa na projektima to jest definira, planira i upravlja svim dijelovima projekta – vremenom, ljudima, financijama i sredstvima.

Ana Miličić – potpredsjednica udruge.

Lucija Grubešić –  Oblikovanje/modeliranje gline u razne uporabne i neuporabne predmete: posudice, pepeljare, vaze, tanjure, lampe i mnoge druge predmete i oblike. Poznaje velik broj načina obrade i tehnika rada s glinom. Rad s glinom povoljno utječe na psihu, jer ima umirujuće djelovanje stoga je naša Lucija s vremenom postala oličenje blagosti, strpljenja i smirenosti.  Izrađivanje ukrasa i odjevnih predmeta filcanjem. To je tehnika prerade vune koja se temelji na svojstvu vlakana da se uslijed mehaničkog i toplinskog djelovanja, a uz pomoć sapuna, međusobno upletu u čvrstu strukturu i tako se dobija gust i neraskidiv materijal – filc ili pust.

Monika Platužić – voditeljica projekta “Znanjem do zaposlenja”. Po struci učiteljica razredne nastave i engleskog jezika. Zadužena za provođenje osposobljavanja i mentoriranje i informiranje korisnika, radi na koordinaciji sa partnerima i suradnicima.obavlja administrativne poslove.

Kristian Miličić – voditelj projekta “Zajedno za zajednicu”. Računalac, osim radova na projektu održava računalnu i ostalu opremu.

Mirta Kirhofer – Od osnutka dio je tima i podrška Udruzi u mnogim oblastima. Volonterskim angažmanom doprinosi prezentaciji proizvoda udruge Prospero u Ličkoj kući i na sajmovima. Voditeljica je tečajeva pletenja i kukičanja te izrađuje nakit, razne odjevne i ukrasne predmete. Udruzi je donirala automobil za potrebe obilaska starih i nemoćnih osoba.